BejelentésMINDEN AMI BURKOLÁS !
A BURKOLÁS SZAKÉRTŐJE

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üdvözlöm  honlapomon!

Hidegburkolás, Melegburkolás .

                                 MINDEN AMI BURKOLÁS!

Hogy a burkolat hosszú időtartalmú, és sokáig szép maradjon, a "burkolat" fogadófelület elkészitése, a rendeltetésszerü segédanyagok kiválasztása a bedolgozási körülmények, pontos anyagismeretet és következetes szaktudást igényel. Ezért számonra a szakértelem, a pontosság és a megbízhatóság az első számú szempontok közé tartoznak a kivitelezés folyamán. 30 éves szakmai tapasztalattal,rengeteg elvégzett munkával és kiváló referenciákkal a hátam mögött. Naprakészen követem az új és korszerű anyagokat, és alkalmazás technikájukat hogy mindig a megfelelő segédanyagok kerüljenek a megfelelő helyre, és  felhasználásra. Munkám többségét a kreatív, egyedi megoldások jellemzik, melyeket minőségi anyagokkal végzek. 

Ha burkoltatni szeretne,bárhol az ország területén,kérem nézze meg a képgalériámat, meritsen ötletet.Hivjon a+36302703082 száman.Hogy minőségi,megbizható és pontos munkát kapjon.

        Sárosi Zoltán épületbukoló mester                 burkolás szakértőjeÜzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!